Şeker Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki, Yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkanları sonuna kadar kullansın Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kullanabilsin.

Misyon: Öğrencilerimizi, Atatürk İlke ve Esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suluovasekerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şeker Ortaokulu Şeker Mah. Atatürk Bul. 05500 Suluova/Amasya

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Suluova ilçe merkezinde, Şeker Fabrikası sınırlarının içerisindedir

Adres - Şeker Ortaokulu Şeker Mah. Atatürk Bul. 05500 Suluova/Amasya

Ulaşım Amasya´ya 24 km mesafede